FOTOGRAF DE NUNTĂ

Echipă Foto și Video​

Înainte de a realiza o fotografie, îmi place să ofer o energie pozitivă, un zâmbet larg și un calm ideal în situațiile agitate.

Fotograf Nuntă - Alin Chiriac

Cu o experiență de peste 13 ani ca fotograf de nuntă și în prezent mai bine de 35 de nunți în fiecare an, captez atenția clienților cu o energie exagerat de pozitivă, comunicare impecabilă și o experiență lipsită de griji sau stres.

Clienții apreciază cel mai mult: suportul oferit în organizarea nunții printr-un grup de facebook, reușind să fiu alături de ei ca fotograf dar și prieten, oferind soluții și rezolvări rapide la orice fel probleme, cât și răspunsuri la întrebările lor.

Îți pun la dispoziție o listă completă despre organizarea nunții, te voi ajuta să-ți personalizezi programul de nuntă, să eviți cele mai comune greșeli la nuntă, o listă privată a furnizorilor de încredere, realizată în ultimii ani de activitate, multe alte informații utile și desigur, fotografii memorabile pe care să le prețuiești împreună cu familia.

Sunt stabilit în județul Iași și activez frecvent în Zona Moldovei ca fotograf de nuntă sau ca echipă foto video, cât și în București, Constanța, Cluj, Brașov, Timișoara și alte zone din România sau la nivel Internațional.

Mă găsești pe: Facebook / Instagram / Blog

Ofertă Foto și Video Nuntă

Pachete Foto și Video Pentru Nuntă

PACHET FOTO

1,400
 • UN FOTOGRAF (15 ORE)
 • PREGATIREA MIRILOR
 • CUNUNIE CIVILA SI BISERICA
 • ȘEDINȚĂ FOTO ZIUA NUNȚII
 • RECEPTIE + PETRECERE
 • 800-1000 FOTOGRAFII EDITATE
 • ACCESS GALERIE PRIVATA

EXTRA OPTIUNI

 • SAVE THE DATE - 150€
 • TRASH THE DRESS - 200€
 • CUNUNIE CIVILĂ - 150€
 • SAME DAY EDIT - 100€
 • FOTOGRAF SECUND - 400€
 • ALBUM FOTO - DE LA 300€​
 • PREDARE IN 14 ZILE - 400​​​€​
 • STICK PERSONALIZAT - 100€
 • ORE SUPLIMENTARE - 100€/h

PACHET VIDEO

1,100
 • UN VIDEOGRAF (15 ORE)
 • FILMARE CU DRONA
 • VIDEOCLIP HIGHLIGHTS
 • DURATA FILM 90 -120 MIN
 • PRELUCRARE VIDEO-AUDIO
 • MONTAJ CINEMATIC 4k
 • ACCESS GALERIE PRIVATA

DETALII SUPLIMENTARE

Echipa este prezentă pe toată durata evenimentului, realizând peste
7000 de fotografii și 4-5 ore de filmare, din care se realizează selecția finală.

COSTURI DEPLASARE

În cazul evenimentelor ce au loc în afara orașului Iași se va
achita separat combustibilul și cazarea dacă aceasta va fi necesară.

ALTE INFORMATII

Fiecare pachet include prezența unui asistent foto și video.
Avansul la semnarea contractului este de 20%

Testimoniale

Recenziile sunt 100% reale și pot fi regăsite pe facebook, sub formă de recenzie sau story/postări salvate.

5/5

Îți multumesc din toată inima ca ai fost alături de noi in cele mai frumoase momente din viața noastră și ne simțim cei mai norocoși ca te-am găsit ca și fotograf. Recomand cu toată încrederea dacă vreți sa aveți niște poze sa va facă sa retrăiti emoțiile acelui moment.

Iulia Puiu

5/5

Multumim, Alin! Ai fost cel mai potrivit fotograf pentru nunta noastra! Sunteti o echipa minunata ! Optimismul si modul vostru de a lucra ne-a ajutat enorm sa fim cat mai naturali si plini de buna dispozitie!

Irina Aruxandi

5/5

Un om minunat si profesionist care are grija de fiecare detaliu. Multumim mult pentru pasiunea pe care ai pus-o in munca ta! RECOMAND 100%

Aura Izabella Popov

5/5

Cel mai important moment din viata noastra a fost suprins in detaliu. Am revazut pozele de la nunta cu drag si am retrait emotia transmisa prin ele. Iti multumim, Alin Chiriac, ca ai facut toate acestea posibile. Recomand cu incredere!

Andreea Tărăbuță

5/5

Nu mi-a fost greu să aleg fotograful pentru nunta, voiam fotografii inedite dar acum cand le-am primit am rămas uimită. Sunt peste așteptările mele. Iti multumesc pentru minunatele amintiri de care nu ma satur sa le privesc!

Alexandra Cojocea

5/5

Uitându-ne la pozele din ziua nunții noastre a fost o adevărată bucurie a sufletului, am reușit prin munca lui Alin să ne bucurăm și să retrăim toate momentele, atât de frumos surprinse. Suntem foarte fericiți că am avut un fotograf atât de dedicat și profesionist la nunta noastră!

Diana Atănăsoae

5/5

Recomand cu mare încredere! Alin este un fotograf de nuntă profesionist! Punctualitate, calitate și nu în ultimul rând: COMUNICAREA. Mă înclin, bravo! Jos pălăria pentru ceea ce faci!

Daniel M. Gabriel

5/5

WoW! Atat pot spune. Alin este un fotograf de nunta cum rar gasesti. Este foarte implicat, energic, isi face treaba cu devotament. Este indraznet, nu are o bula de confort si mereu vine cu idei inovative. Suntem foarte multumiti de fotografiile primite.

Eduard Dombrovski

Anterioară
Următoare

Ai întrebări?

Aici sunt o serie de întrebări comune, iar dacă ai o întrebare la care nu am răspuns deja, nu ezita să ne scrii.

Pentru a putea comunica un preț exact pentru fiecare pachet, dar și disponibilitatea noastră, solicită oferta și răspunde la următoarele întrebări: Care este data evenimentului? În ce județ are loc? Cum se numește locația? Care este numărul aproximativ de invitați? Este nuntă de zi sau de seară?

Termenul maxim de livrare al materialelor este de 4-6 luni (fără niciun fel de întârzieri), cu mențiunea că pentru evenimentele de la început de sezon, avem posibilitatea de a livra materialele mult mai devreme, în măsura în care nu suntem suprasolicitați.

Pentru prezența fotografului sau/și a videografului la cununia civilă din altă zi fața de cea a nunții, se achită separat suma menționată în ofertă, la secțiunea „Extra opțiuni„.

De regulă, atât pentru realizarea fotografiilor, cât și al filmului de nuntă, se folosesc două camere în mod simultan. Dacă fotograful sau videograful întâmpină probleme de natură electronică la una din camere, acesta își poate continua activitatea fără probleme, având un aparat identic și echipamente de schimb: obiective, blitzuri, etc.

Plata avansului de 20% este achitată la semnarea contractului, ulterior restul de plată din suma totală a pachetului ales, vă fi achitată la final de eveniment în EURO sau echivalentul acestuia în LEI la cursul valutar BNR din ziua evenimentului.

Căutarea unui fotograf de nuntă profesionist poate deveni ușor frustrantă, iar de aceea am pregătit pentru tine un articol pe blog cu o citire de mai puțin de 5 minute, cu informații esențiale și extrem de utile despre cum să alegi un fotograf de nuntă ideal, în 7 pași simpli, sau care sunt lucrurile cheie de care ar trebui să ții cont.

Ce anume cauți?

ORGANIZAREA NUNȚII

Inscrie-te la Newsletter

Solicită ofertă

Adaugă un serviciu