Tu cum alegi să ieși în evidență? Care din serviciile Valov sunt favoritele tale?
SERVICII VALOV
Am impresionat peste 1400 de clienți, în 12 ani de activitate. Să fii tu următorul?
CEVA PE GUSTUL TĂU?
Previous
Next
LISTĂ SERVICII

Fotograf Nuntă – Echipă Foto și Video

Cu multă perseverență și creativitate, încercăm că fiecare activitatea să fie o experiență unică, atât pentru noi cât și pentru persoanele alături de care lucrăm. Niciodată nu ne-a plăcut să ne dăm bătuți și mereu când ni s-a propus un nou proiect, l-am luat că pe o nouă provocare.

Fii un superstar in fața camerei! Lasă-ți creativitatea să preia controlul. Folosește unul sau mai multe dintre cele peste 200 de accesorii pentru a intra în pielea personajului favorit (propsuri cu mesaje creative, măști, pălării, ochelari și alte accesorii).

Fii un superstar in fața camerei! Lasă-ți creativitatea să preia controlul. Folosește unul sau mai multe dintre cele peste 200 de accesorii pentru a intra în pielea personajului favorit (propsuri cu mesaje creative, măști, pălării, ochelari și alte accesorii).

Este barul mobil necesar la evenimentul tău? Desigur că da! Fără îndoială. Oferă invitaților tăi libertatea de a consumă băuturi delicioase, cocktailuri sau shot-uri cu un aspect impresionant de îți topește sufletul. Îți poți imagina o petrecere fără alcool?

Prinde aripi și plutește printre nori! Fumul greu va complementa perfect primul dans al serii sau un alt moment special, realizând un efect desprins din povești pentru un moment unic ca cel al evenimentului tău. Se spune că dansul este limbajul ascuns al sufletului.

Tortul de shot-uri este surpriza de care evenimentul tău are nevoie! Fă o impresie de neuitat invitaților tăi cu ajutorul tortului de shot-uri Valov. Fie că este vorba de nuntă, botez sau aniversare, doar imaginează-ți cât de impresionați vor fi invitații tăi la apariția acestuia.

Ce poate fi mai placut într-o zi calduroasă de vara decât să-ți pui creativitatea la încercare, în așa fel încât să realizezi o înghețată, în modul în alții doar visează. Alege un cornet, gustă din fiecare aromă, ornează după bunul plac și nu în ultimul rând, savurează!

O lume minunată, în care vei găsi, numai… gogoși! Da, ai auzit bine! Am spus gogoși. Dulci, pufoase, glazurate în ciocolată sau gem, ornate cu biscuiți sau bomboane. Și asta nu e tot! Buchet de gogosi, tablou de gogoși, piramidă de gogosi! Mai pe scurt, perete de gogoși.

Echipa Valov pune în atenția dumneavoastră un serviciu exclusivist, Cigar Bar sau Bar Tobacco, cu un aer vintage, desprins din anii trecuți, ce oferă o întreagă gamă de trabucuri, țigări de foi și cognac pentru momentul de răsfăț al domnilor, cât și al doamnelor.

Întampină-ți invitații cu un plus de eleganță și stil. Comod pentru voi, dar și mai plăcut pentru ei. Fiecare invitat își poate alege paharul de șampanie de pe peretele special amenajat, cât și un nou prieten alături de care să împartășească atât o poveste bună, cât și un zâmbet.

Imaginaţi-vă sentimentul pe care invitaţii dumneavoastră îl vor avea în momentul în care vor descoperi ceva nemaiîntalnit, atunci când le veţi oferi oportunitatea de a surprinde pe cineva drag, de a îi impresiona şi mai presus de atât, sentimentul de a oferi cuiva fericirea.

Bar de limonadă?! Da, vă rog! Cu doar câteva lămâi, amestecate cu alte fructe de sezon, puțină gheață, mentă, ghimbir sau lavandă, dar și un mic ingredient secret, limonada ta este acum gata de servit. Răcoroasă, plină de arome și vitamine.

Frumoase, pline de energie și mereu cu zâmbetul pe buze, pregătite să întâmpine invitații cu brațele deschise. Echipa noastră de hostess oferă un plus de rafinament și eleganță evenimentului tău, ajutând la primirea invitaților și îi ghidează pe aceștia.

Inscrie-te la Newsletter

Solicită ofertă

Adaugă un serviciu