Despre noi

Luxury Events by Valov sau mai pe scurt Valov sunt organizatorii de nunți de lux la nivel național, cât și alegerea pentru cei ce doresc să organizeze evenimente autentice și unice in Romania.

Despre noi - Echipa Valov - Organizatori Evenimente

Cu o experiență de peste 12 ani în domeniu, ne-am construit o reputație pentru crearea evenimentelor de lux, de la cereri în căsătorie intime, la evenimente mari și luxoase, precum nunți, petreceri private, corporate, botezuri și aniversări, oferind o gamă diversificată de servicii de primă clasă și planificând aceste evenimente cu atenție la cele mai mici detalii. Pasionați de ceea ce facem, ne străduim să ne asigurăm că toate creațiile noastre sunt excepționale. Lucrăm alaturi de cei mai buni din domeniu și împreună stabilim trenduri, în loc să le urmărim.

Focusarea principală în compania noastră este serviciul nostru de planificare, proiectare și gestionare a nunților de lux. Asistăm clienții noștri în crearea unor evenimente memorabile, magice, care depășesc așteptările. Abordarea noastră personală asigură că nunțile pe care le planificăm sunt semnificative și reflectă cu adevărat clienții noștri ca persoane, cupluri și afirmă valorile lor comune și sentimentul de stil.

Ne-am dorit și am reusit să ne extindem aria de desfășurare a activităților, fiind apreciați și solicitați în afara județului Iași, oraș natal al echipei Valov, iar în prezent fiind posibile și colaborări in județele Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău, Vaslui, Galați, Vrancea, Covasna sau Harghita, întrucât suntem de părere că fiecare dintre clienții noștri, dar și invitații acestora merită un strop de răsfăț, cât și unul de eleganță și inovație.

Evenimentele importante din viața ta reprezintă centrul nostru de interes compozițional. Mizăm pe calitatea ireproșabilă și pe comunicarea eficientă între Valov și momentele de neuitat din viața ta! Ne rezervăm în totalitate dreptul de selectare a clienților în masura în care nu împărtășim aceleași viziuni.

Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună este progresul, să lucrezi împreună este succesul – Henry David Thoreau

Așadar, echipa Valov îți pune la dispoziție servicii noi și ingenioase cu ajutorul cărora evenimentul tău va ieși în evidență, un magazin exclusivist dedicat ție și nevoilor tale pentru a te asigura că ai parte de tot răsfățul și de accesoriile de care ai nevoie la doar un click distanta. Nu în ultimul rând, întreaga echipă îți stă la dispoziție pentru planificarea întregului eveniment, oferindu-ți liste cu cei mai buni furnizori de prestări servicii, dar și numeroase sfaturi și opinii deprinse în urma anilor de experiență.

NEWSLETTER

Inscrie-te la Newsletter

URMĂREȘTE-NE

Inscrie-te la Newsletter