Am impresionat peste 1400 de clienți, în doar 12 ani de activitate. Să fii tu următorul?
LISTĂ PACHETE

Decor nuntă

Pachet Gold – 7000 ron – 10 aranjamente cu flori naturale la baza mesei, aranjament pentru prezidiu, photo corner, ancăr cu meniu legat, fustă prezidiu, napron, număr masă, meniu, accesorii decor, chevalet primire, opis, artificii de mână.

Pachet Silver – 3400 ron -10 aranjamente cu flori naturale pe suport, aranjament pentru prezidiu, 2 felinare/colivii, fustă prezidiu, număr masă, accesorii decor, chevalet primire.

Pachet Bronze – 2200 ron – 10 aranjamente cu flori naturale la baza mesei, aranjament pentru prezidiu, fustă prezidiu, număr masă, accesorii decor, chevalet primire.

Pachet Platinum – 1800 ron – 10 aranjamente cu flori artificiale, până la 3 tipuri la alegere, fustă prezidiu, număr masă, accesorii decor, chevalet primire.

Cununie Civilă

Preț pachet: 3500 ron – 4000 ron

Echipa Valov îți poate pune cununia civilă în evidență în moduri în care nici nu te-ai fi gândit că sunt posibile. Îți dorești să organizezi o cununie civilă în curtea bisericii? Se rezolvă! Vrei să organizezi un eveniment intim și unic în inima pădurii? Ne ocupăm noi! Tot ceea ce poți visa, noi putem realiza.

Această ofertă include: 30 de scaune legate, covor alb, arcadă cu flori artificiale, masă ceremonie, 6 coloane decorative.

BONUS: buchetul miresei, surpriză din partea echipei, față de masă, accesorii decor.

Serviciu opțional: Întâmpinarea și recepția invitaților cu ospătari amabili și zâmbitori, băuturi răcoritoare (alcoolice și non-alcoolice), gustări dulci și sărate, pachet de baloane cu heliu și confetti.

Bridal Bouquet

Preț pachet: 1200 ron – 1500 ron

Nimic nu este imposibil pentru noi. Dacă îți dorești un buchet clasic sau atipic, noi îl putem realiza și îl vom realiza bine. Ba chiar mai mult, promitem să întrecem orice așteptări.

În funcție de dorințele tale, putem folosi flori de sezon (hortensii, freze, trandafiri, ornithogalum, lalele, cale, etc.), dar și specii de flori rare precum: nuferi, lăcrămioare, bujori, lathyrus, trandafiri englezești, etc.

Această ofertă include: Buchetul miresei, lumânări (scurte/lungi) pentru ceremonia religioasă, 6 cocarde de pus în piept și 4 corsage (brățări pentru doamne și domnișoare).

BONUS: Buchetul nașei cadou.

Decor Botez

Preț de început: 2500 ron

Fie că îți dorești un eveniment intim, elegant, dar și restrâns în același timp sau o petrecere cu tematică, exclusivistă și cu o amprentă unică pe care invitații tăi nu o vor putea uita, echipa Valov poate realiza toate aceste lucruri fără efort sau chiar mai multe în funcție de bugetul disponibil.

Oferta noastră include: 10 aranjamente cu flori naturale la baza mesei, aranjament pentru prezidiu, fustă prezidiu, număr masă, accesorii decor, chevalet primire, 50 de baloane cu heliu.

BONUS: Photo corner de tip arcadă cu baloane.

Gender Reveal

Da! Echipa Valov se ocupă de toate.

Putem planifica un întreg eveniment de la A la Z sau contribui cu informații foarte utile în realizarea unui eveniment de success.

Am organizat evenimente în cele mai deosebite locații din oraș, cu preparate delicioase și impresionante, live cooking, jocuri interactive, momente de magie și alte surprize speciale de divertisment.

Putem organiza și un moment de gender reveal cu ajutorul unor fumigene, baloane colorate, confetti, pinata, prăjituri cu cremă colorată.

Programează o consiliere si hai să realizăm împreună cel mai unic eveniment care s-a distribuit vreodată pe Instagram.

Candy Bar

Preț amenajare decor: 350 – 1200 ron

Ce trebuie să știi despre această colaborare? Ne sfătuim și alegem împreună sortimentele și cantitatea prăjiturilor, iar echipa noastră se ocupa de restul. Prăjiturile sunt achiziționate separat, iar prețul acestora variază în funcție de numarul invitaților, dar și în funcție de colaboratori: Cake Expert – 25 ron/kg sau Blanca – 30 ron/kg.

Serviciul include: Amenajarea unui decor personalizat conform tematicii evenimentului ce includ platouri, farfurii de servire și etichete personalizate.

Opțional: Ciocolatele sau prăjituri personalizate.

Colaboratori: Cake Expert, Blanca.

Invitații

Prețuri orientative: 5 – 45 ron/buc

Pornind de la un design personalizat și unic conform tematicii, printat pe un material acrylic, un carton simplu, reciclat sau texturat, alb, fildeș sau sidefat, cu margini presate cu foițe aurii, sigilii de ceară personalizate, foaie de calc simplă sau printată, plicuri lucrate manual, fundițe de mătase sau satin și alte accesorii

Programează o consiliere cu echipa noastră și te așteptăm cu căldură la sediu pentru a răsfoi împreună portofoliul cu invitații.

Meniuri și Plicuri

Nu ai uitat cumva ceva?

Un aspect foarte important și de cele mai multe ori lăsat pe ultima sută de metri sunt meniurile, plicurile sau card place-urile în funcție de preferințe.

Serviciul include: Personalizare design conform invitațiilor sau a tematicii, tehnoredactare, corectare.

Preț produse: Meniu – 3/5 ron, Plic – 2,5 ron, Card place -5 ron.

Mărturii

Prețuri orientative: 10 – 45 ron/buc

Te apropii de finalul pregătirilor și vrei să găsești cea mai bună modalitate de a le mulțumi tuturor invitaților pentru prezenta acestora. Dealungul timpului, am făcut peste 30.000 de oameni să zâmbească cu ajutorul mărturiilor noastre unice, realizate manual, din suflet și lucrate cu atenție la cele mai mici detalii.

Exemple de mărturii: Copăcei, plante suculente, plante criogenate,  mărturii parfumate din săpun, lumânări parfumate, decorații cu felii de lemn și lumânări, borcănașe cu miere personalizate, pachețele cu dulciuri, iar lista poate să continue.

Poți programa o consiliere online și te așteptam să planificăm sau să realizăm împreună dorințele tale până la cel mai mic detaliu.

Inscrie-te la Newsletter

Solicită ofertă

Adaugă un serviciu