Top +15 Iași – Restaurante Nuntă și Botez în 2023 – 2024

Distribuie:

Căutarea unui restaurant pentru nunți, botezuri și petreceri private în județul Iași poate fi copleșitoare, iar de aceea, am pregătit pentru tine o listă cu peste 15 dintre cele mai bune săli de evenimente din Iași, în experiența noastră de peste 13 ani de activitate în domeniu.

Îți oferim informații simple și rapide cum ar fi: prezentarea locațiilor, capacitatea minimă și maximă, prețuri estimative, suma avansului și informații de contact pentru a putea afla mai multe detalii și răspunsuri la întrebările pe care le ai.

RECOMANDARE: Top +25 Iași – Formații Nuntă și Botez 2023-2024 + DJ

Recomandăm solicitarea unei oferte detaliate, anumite restaurante ieșind în evidență prin: aranjamente florale incluse, cazare gratuită și reduceri, cununia civilă în aer liber, cocktail bar gratuit (băuturi non-alcoolice), sesiune la spa, reduceri de extrasezon și multe alte beneficii.

Iată un model de mesaj care conține toate informațiile necesare:

“Bună ziua, suntem în căutarea unui local de nuntă și am dori să aflăm o ofertă detaliată și disponibilitatea dumneavoastră, pe data de 22.07.2023, cu aproximativ 300 de invitați. Câteva fotografii cu locația dar și meniurile oferite, sunt binevenite și apreciate.”

NOTĂ: Pentru evenimente de tip botez, în funcție de restaurantul ales dar și data evenimentului (vineri, duminică, în timpul săptămânii), prețurile meniurilor pot fi considerabil mai mici, față de cele afișate.

Cum Alegem Restaurantul Ideal? 

Conform articolului “Organizarea Nunții Într-un Singur Blog” imediat ce am făcut o listă de invitați, ne orientăm către locațiile ce pot găzdui evenimentul dorit, ținând cont că restaurantele impun o capacitate maximă dar și minimă pentru organizarea petrecerilor.

Alegem locația în funcție de: zonă, estetica sălilor, meniurile oferite, serviciile de ospitalitate și la fel de important, furnizorii cu care restaurantele colaborează. “Pot fi impuse costuri suplimentare la colaborarea cu alte firme față de cele recomandate.”

Colaborarea cu managerul sau șeful de sală este de asemenea importantă, atât pe parcursul organizării dar și în ziua evenimentului, având un om de încredere pe care vă puteți baza și care va oferi soluții rapide tuturor problemelor neprevăzute. 

NOTĂ: Restaurantele mai jos menționate sunt în ordine aleatorie, iar această listă NU reprezintă un clasament. Toți furnizorii menționați oferă servicii de înalt profesionalism și ospitalitate:  

Grand Marion – Valea Ielelor

© Alin Chiriac Fotograf de Nuntă

Îți vine să crezi că poți realiza nunta sau botezul într-un singur loc? Cheia restaurantului Grand Marion este Biserica! O bijuterie arhitecturală, pictată în nuanțe pastel, calde și armonioase, ce se află chiar în resortul „Valea Ielelor”. În plus, echipa lor de bucătari impecabili îmbină ingrediente de calitate într-o armonie savuroasă de gusturi fine, amplasate cu atenție pentru a crea farfurii impresionante vizual la nivel de artă, despre care se vor povesti.

Avans: 1000 lei
Capacitate: 30/300 – Nr. Săli: 3
Contact: 0743.487.789Facebook
#biserica #gradina #lounge #livecooking

Chalette – Cabana Bucium

© Alin Chiriac Fotograf de Nuntă

Atunci când auzim „Restaurant Chalette” sau Cabana Bucium, ne gândim la evenimente organizate cu atenție la detalii, într-o locație plină de farmec amplasată în inima pădurii, cu preparate gustoase, personal prietenos și excepțional ce realizează o experiență dar și o atmosferă unică atât pentru voi cât și pentru fiecare invitat în parte.

Avans: 1000 lei
Capacitate: 70/200 – Nr. Săli: 2
Contact: 0728.602.602Facebook
#exterior #gradina #lounge #terasa

Little Texas Iași

Sălile de evenimente Little Texas impresionează prin designul și decorul său unic. Luminile calde și nuanțele aurii care se reflectă în candelabrele de cristal creează un ansamblu fascinant și primitor în care poate avea loc evenimentul tău.

Avans: Nespecificat
Capacitate: 50/120 – Nr. Săli: 2
Contact: 0741.741.740Website
#exterior #gradina #lounge #cazare

Alin Chiriac – Fotograf Nuntă

© Alin Chiriac Fotograf de Nuntă

Cu o experiență de peste 12 ani în domeniul fotografiei și în prezent mai bine de 45 de nunți în fiecare an, mă consider îndrăgostit de astfel de evenimente, oferind clienților comunicare impecabilă, o experiență lipsită de stres, reușind să fiu alături de ei ca fotograf dar și prieten, oferind soluții și rezolvări rapide la orice probleme în organizarea evenimentului și nu în ultimul rând capturarea emoțiilor prin fotografii unice și memorabile.

Ofertă: Foto și Video – Nuntă Iași, România
Contact: 0747.469.750FacebookEmail

Capitol – Restaurant Nuntă

Organizarea unui eveniment cu adevărat special cere găsirea unui spațiu pe măsură. Hotel Capitol îți oferă posibilitatea de a sărbători ocaziile speciale în cel mai elegant și inovator decor. Situat într-o zonă deosebită a orașului Iași, Hotelul Capitol se impune maiestuos prin eleganța spațiului, atmosfera deosebită și servicii profesionale.

Avans: 3000 lei
Capacitate: 50/600 – Nr. Săli: 6
Contact: 0755.083.638WebsiteEmail
#cort #gradina #lounge #cazare

Liria Events Iași

Liria Events este despre oameni frumoși, boemi și visători. Lacul, verdeață și aerul romantic alcătuiesc un peisaj unic pentru nuntă voastră de poveste. Structura noastră este unică în România, fiind o locație circulară, suspendată pe lac, cu deschidere în aer liber.

Avans: 3000 lei
Capacitate: 150/300 – Nr. Săli: 1
Contact: 0728.452.307WebsiteEmail
#lac #cort #lounge

Grand Ballroom – Le GaGa Iași

Încă de când ai spus “DA” te-ai imaginat îmbrăcată în rochia de mireasă perfectă, jurandu-i dragoste eternă în cel mai romantic cadru pe care ți-l poți imagina. Nunta ideală este visul oricărui cuplu îndrăgostit care alege să pășească împreună pe calea vieții. Grand Ballroom transformă acest vis în realitate.

Avans: 2000 lei
Capacitate: 200/400 – Nr. Săli: 1
Contact: 0741.207.500WebsiteEmail
#interior #lounge #cazare #piscina

Casablanca – Restaurant Iași

Casablanca este un restaurant cu suflet, oameni dedicați și reputație impecabilă în județul Iași, mai ales atunci când vorbim de mâncăruri delicioase și ospitalitate de 5 stele. Fie că ești în căutarea unui cort pentru nuntă sau botez, dar și o locație intimă pentru evenimente restrânse, echipa noastră vă stă la dispoziție.

Primul avans: 1000 lei – 6 luni 2500 lei
Capacitate: 110/300 – Nr. Săli: 2
Contact: 0761.325.950FacebookEmail
#cort #gradina #terasa #lounge

Bellaria – Săli Nuntă Iași

Cele 3 săli de nuntă și botez disponibile, fiecare unică în felul său, atrag prin frumusețea, stilul și eleganța lor, fapt confirmat de cele peste 1500 de cupluri care au ales să petreacă aici în prima zi din viața familiei proaspăt întemeiate.

Avans: 2000 lei la semnarea contractului
Capacitate: 150/400 – Nr. Săli: 3
Contact: 0749.125.448WebsiteEmail
#gradina #lounge #cazare

Pleiada – Restaurant Iași

La noi, te regăsești într-un loc aparte pentru evenimentele din viața ta. Nunta dar și botezul vor rămâne cele mai importante evenimente și ne place să fim parte din ele, organizându-le cu profesionalism și atenție la detalii.

Avans: 2000 LEI
Capacitate: 40/260 – Nr. Săli: 4
Contact: 0748.016.126WebsiteEmail
#interior #lounge #cazare

Surpriza Tort de Shoturi

© Alin Chiriac Fotograf de Nuntă

TORT SHOT-URI / TORTUL MIRELUI

Și mirele merită să aibă tortul lui! Acesta captează cu ușurință atenția invitaților tăi, cu un design impunător, 240 de shot-uri în 5 sortimente delicioase și artificii incluse pentru prezentarea momentului. Evenimentul tău contează. Fă gălăgie!

#surpriza #tort #shoturi #tortulmirelui

Congress Hall – Palas Iași

Îndeplinim toate dorințele clienților noștri și ne asigurăm că momentele unice din viața lor vor fi de neuitat. În cadrul intim al terasei suspendate, decorată cu rafinament și împrejmuită de panorama splendidă a Grădinii Palas, evenimentele încărcate de emoții devin amintiri prețioase.

Avans: 3000 lei – Poate fi plătit în 3 tranșe
Capacitate: 100/300 – Nr. Săli: 3
Contact: 0232.209.879WebsiteEmail
#gradina #lounge

Crystal – Restaurant Nuntă

O nuntă de Crystal în cadrul unui restaurant ce vă îndeplineşte toate dorinţele şi nevoile legate de pregătirea unui eveniment într-o atmosferă caldă, relaxantă, dar rafinată. Mai mult decât atât, talentul și dedicarea echipei noastre asigură elementele cheie necesare realizării unui moment de o eleganță desăvârșită.

Avans: 2000 lei
Capacitate: 120/300 – Nr. Săli: 2
Contact: 0788.258.828WebsiteEmail
#interior #lounge #cazare

La Castel – Restaurant Iași

Momentele importante ale vieții tale, atât personale cât și profesionale, merită sărbătorite La Castel. Experiența echipei noastre de a organiza la cel mai mic detaliu toate tipurile de evenimente asigură faptul că sărbătorirea acestor momente va fi în continuare amintită.

Avans: 2000 lei
Capacitate: 30/500 – Nr. Săli: 5
Contact: 0749.225.220WebsiteEmail
#cort #gradina #lounge #cazare

Magnum – Hotel Internațional

Restaurantul Magnum vă stă la dispoziție pentru a vă organiza evenimentul perfect: indiferent dacă este vorba despre o nuntă, un botez, o petrecere aniversară, o reuniune de familie sau de o reuniune corporatistă, veți beneficia de o locație specială și de cele mai bune servicii oferite de o echipă de profesioniști.

Avans: 2000 lei
Capacitate: 70/250 – Nr. Săli: 2
Contact: 0720.300.449FacebookEmail
#interior #subteran #lounge #cazare

Iris Events – Restaurant Nuntă

Am creat din Iriss Events sala perfectă pentru organizarea unui eveniment de amploare cu un număr mare de invitați. Generozitatea spațiului și frumusețea detaliilor crează locul perfect pentru o nuntă de vis sau pentru orice eveniment pe care îl dorești special.

Avans: Nespecificat
Capacitate: 150/600 – Nr. Săli: 1
Contact: 0232.274.687WebsiteEmail
#interior #lounge #cazare

Conac Polizu – Hârlău Iași

Bucurii fără patimă și dragoste sinceră. Am organizat peste 200 de nunți în aer liber la Conac, în care am învățat să făurim meniuri nobile, decoruri de lux și sentimente incredibile, evenimente intime în care să beneficiați de întreg domeniul sau cine în familie.

Primul avans: 700€ – 6 luni înainte 30%
Închirierea conacului cu: 30/210 invitați
Contact: 0741.047.017WebsiteEmail
#gradina #exterior #lounge #cazare

Cabana Poieni – Ciurea Iași

© Alin Chiriac Fotograf de Nuntă

Situat în inima pădurii, cu valoare de monument istoric de arhitectură, cu un trecut tumultuos, reprezentând o mărturie vie a tradiției și a culturii românești, Cabana Poieni vă oferă posibilitatea de a călători în timp și de a simți emoțiile nunților organizate în aer liber al unei epoci de mult apuse.

Avans: Nespecificat
Capacitate: 150/400 – Nr. Săli: 1
Contact: 0232.244.680Website
#gradina #exterior #lounge #cazare

Cauți un Bar de Înghețată?

© Alin Chiriac Fotograf de Nuntă

BAR INGHETATA / ICE CREAM BAR

Ce poate fi mai plăcut într-o zi călduroasă de vară decât să-ți pui creativitatea la încercare, în așa fel încât să realizezi o înghețată, în modul în care alții doar visează. Alege un cornet sau pahar, gustă din fiecare aromă, decorează după bunul plac și nu în ultimul rând, savurează!

#bar #inghetata #gelato #selfservice

Concluzie:

© Massimiliano Magliacca

Solicita o oferta detaliata de la restaurantele pe care le favorizezi si compara-le cu atenție, majoritatea furnizorilor oferind foarte multe alte beneficii ce nu au fost incluse în aceasta lista.

Atunci când sunteți în căutarea unui restaurant de nuntă sau botez și nu aveți o dată exactă în minte, indicat ar fi să verificați disponibilitatea formației dar și a echipei foto și video pe care o favorizați, fiind foarte ușor să vă sincronizați agendele și a nu regreta că aceștia sunt ocupați pe data deja aleasă.

Info: Peste 90% din restaurante solicită ca personalul să fie plătit separat: ospătari, bucătari, barmani, coordonatori de evenimente, etc.

NOTĂ: Mai departe poți vedea lista celor mai bune +25 formații de nuntă din Iași, care fac senzație! Videoclipuri, fotografii, păreri și contact rapid.

Ce alte restaurante de nuntă și botez din Iași sunt favoritele tale și crezi că merită incluse în această listă?

SERVICII EVENIMENTE

Evenimentul Tău Contează. Fă Gălăgie!

Ieși în evidență cu cele peste 14 servicii oferite de Echipa Valov.

Echipa Valov

EDITOR-IN-CHEF
Iubim evenimentele organizate cu atenție la detalii și îți oferim toate cunoștințele noastre, cumulate in cei peste 12 ani de activitate și informații utile într-un singur blog.

Inscrie-te la Newsletter

Solicită ofertă

Adaugă un serviciu