Caută
Close this search box.

Petrecerea Burlăcițelor: +30 Idei, Prețuri și Locații

Distribuie:

Dacă dorești să organizezi o petrecere pentru burlaci sau burlăcițe, probabil că te gândești deja la teme și idei creative de a petrece timp de calitate împreună!

Am pregătit pentru tine o listă cu peste 30 de idei originale și nemaiîntâlnite, pentru petrecerea burlăcițelor sau a burlacilor, prețuri estimative și locații recomandate.

Întreaga listă de activități nu este pentru toată lumea, dar fără îndoială vei găsi cel puțin o idee sau mai multe, care să fie pe gustul tău și să se încadreze în bugetul alocat.

Prețurile sunt estimative și pot diferi de la un județ la altul, dar în mod special în funcție de felul în care organizezi petrecerea dorită.

De la o excursie la mare sau la munte, până la găzduirea unei strângeri de fonduri caritabile, iată +30 de idei moderne pentru petrecerea burlacitelor și a burlacilor:

01. Relaxare la Spa

© Andrey Rakhvalskiy

Preț estimativ: 150-300 lei / pers.

Răsfață-ți domnișoarele de onoare cu o sesiune completă la spa (piscină, saună, masaj terapeutic, tratamente faciale și multe altele) mai ales cu câteva zile înaintea nunții. Petreceți timp de calitate în compania reciprocă cu un vibe relaxant, incarcandu-vă bateriile pentru ziua evenimentului ce va urma, iar dacă băieții pun întrebări, răspunsul este următorul: zilele la spa sunt o necesitate, nu un lux!

02. Petrecere în Pijamale

© Mariya Kozlova

Preț estimativ: 50-100 lei / pers.

Îți amintești cât de distractive au fost petrecerile în pijamale din copilărie? Organizează o noapte minunată cu burlacitele tale, completată cu pizza, băuturi, bomboane, jocuri și un film (ne gândim la Bridesmaids). Puteți găzdui această petrecere acasă sau vă puteți rezerva o cameră la un hotel pentru o sesiune de relaxare finală, cu opțiunea de acces la spa și ca să fiți sigure că nu sunteți responsabile cu curățarea floricelelor a doua zi.

03. Curs de Make-up

© Alvina Rosso

Preț estimativ: 50-150 lei / pers.

Toată lumea vrea să arate și să se simtă bine! Angajează un make-up artist, poate chiar artistul tău din ziua nunții, să vină la fața locului (înainte de o petrecere/ieșire) și să predea un curs de machiaj. Vă puteți concentra pe tehnici cum ar fi smokey eyes, evidențierea și conturarea machiajului sau aplicarea genelor false. Domnisoarele tale de onoare pot folosi abilitățile dobândite pentru ziua nunții, în ideea de a arăta extra fabulos.

Cauți un Bar de Înghețată?

© Alin Chiriac Fotograf de Nunta

BAR INGHETATA / ICE CREAM BAR

Ce poate fi mai plăcut într-o zi călduroasă de vară decât să-ți pui creativitatea la încercare, în așa fel încât să realizezi o înghețată, în modul în care alții doar visează. Alege un cornet sau pahar, gustă din fiecare aromă, decorează după bunul plac și nu în ultimul rând, savurează!

04. O Seară de Club

© Mirko Accogli

Preț estimativ: 50-100 lei / pers.

Această idee este una dintre cele mai populare și cu siguranță este activitatea ideală pentru petrecerea burlăcițelor. Strânge-ți fetele cu un nivel mare de energie, dar și pe cele mai timide în lumea petrecerilor de noapte, rezervați o masă la clubul vostru favorit și pregătiți-vă pentru o seară lungă de dans, muzica buna, cocktailuri, șampanie și să nu uităm de elementul cheie al serii, selfie-uri peste selfie-uri. 

05. Excursie la Mare sau Munte

© Marcin Karpowicz

Preț estimativ: 250-400 lei / pers.

Închiriază o cabană în pădure sau o cameră de hotel cu vedere la plajă, lăsați-vă cuprinse de necunoscut și ieșiți din oraș fără niciun alt fel de plan. Încercați să vă deconectați de la stresul și emoțiile pregătirilor și încărcați-vă bateriile pentru evenimentul ce urmează cu o mini vacanță, iar împreună cu burlăcițele tale veți petrece timp de calitate și captura momente și experiențe deosebite în sufletul vostru.

06. Lecții de Călărit

© Rahle Rabia Türkay

Preț estimativ: 30-50 lei / pers.

Probabil că această idee nu este pentru toată lumea, însă cu siguranță puteți avea parte de o experiență deosebită în ideea de a condimenta plăcut, un sfârșit de săptămână obișnuit. Nu știți niciodată cum puteți descoperi o nouă pasiune. Este timpul să încercați ceva nou și să aveți încredere în magia începuturilor.

07. Cursuri de pictură

© Andreu Doz

Preț estimativ: 50-100 lei / pers.

O activitate inedită pentru petrecerea burlăcițelor, este să organizezi propriul atelier! O coală de canvas pentru fiecare, un set de acuarele/vopsele colorate și gașca voastră va deschide propria galerie de artă. Este liniștitor, îți pune creativitatea la încercare și poți chiar să impui propria regulă: Picturile vor fi realizate în timp ce artiștii au în permanență un pahar de vin sau șampanie în mână. Nu trebuie să fii pictor profesionist, aruncă culorile tale favorite pe o coală de canvas și vezi ce-ți iese.

08. Lecții de dans

© Yuliya Frantova

Preț estimativ: 50-150 lei / pers.

Se spune că dansul este limbajul ascuns al sufletului. Împreună cu burlăcițele tale puteți lua lecții de dans în avans, pentru a lăsa o impresie de neuitat invitaților voștri, cu deschiderea primului dans așa cum nu au mai văzut-o până acum. De asemenea, cu o astfel de experiență vei oferi fetelor un plus de încredere pe pe ringul de dans, acestea fiind în permanență alături de tine pe parcursul petrecerii.

09. Degustare de Vinuri

© Aleksey Usovich

Preț estimativ: 100-200 lei / pers.

Nu există o petrecere a burlăcițelor fără un pahar de vin! (Două, trei, cine numără?) Invită un specialist în vinuri, care să ghideze grupul prin degustarea de vinuri unu la unu sau rezervă o masă la un restaurant select, unde această experiență să fie posibilă. Rețetele voastre favorite (paste, friptură, etc) pot fi și ele prezente în compania vinurilor.

Surpriza Tort de Shoturi

© Alin Chiriac Fotograf de Nunta

TORT SHOT-URI / TORTUL MIRELUI

Și mirele merită să aibă tortul lui! Acesta captează cu ușurință atenția invitaților tăi, cu un design impunător, 240 de shot-uri în 5 sortimente delicioase și artificii incluse pentru prezentarea momentului. Evenimentul tău contează. Fă gălăgie!

10. O Seară de Karaoke

© MBT Exams

Preț estimativ: 50-150 lei / pers.

Trăiește sentimentul unui rockstar alături de domnișoarele tale de onoare, participând împreună la o seară de karaoke în pub-ul vostru favorit. Dezlănțuiți-vă Beyoncé-ul interior! Puteți împerechea această activitate cu băuturile voastre favorite, o masă delicioasă, poate chiar și un film. Adaugă în planul vostru orice alte activități ce sunt pe placul burlacitelor.

11. Degustare de Brânzeturi

© Pinterest.com

Preț estimativ: 100-150 lei / pers.

Găsiți un restaurant local, cum ar fi Travagant Wine & Cheese Bar din județul Iași, care să permită evenimente private și să găzduiască o degustare personalizată de brânzeturi, unde împreună cu burlăcițele puteți afla despre diferite stiluri, povești, metode de producție și arome. Luați în considerare asocierea brânzeturilor cu un pahar de vin, pentru un plus de răsfăț.

12. Lecții de Bartending

© Vadim Blagoveschenskiy

Preț estimativ: 50-100 lei / pers.

Adună-ți burlăcițele la un loc pentru a învăța arta de preparare a cocktailurilor! Solicitați unui barman calificat să vă ghideze grupul prin elementele de bază ale mixologiei pentru a putea învață și recreea băuturi clasice și delicioase, cum ar fi un martini și daiquiri. Poți organiza un astfel de eveniment la domiciliu sau la unul din barurile favorite din orașul tău.

13. Masaj de Relaxare

© Google.com

Preț estimativ: 50-100 lei / pers.

Domnișoarele tale de onoare vor fi dornice să spună “Da!” când vine vorba de o sesiune de masaj terapeutic, dar și alte servicii cu care vă puteți răsfață împreună. Cu tot stresul și agitația acumulată pe parcursul pregătirilor, această activitate poate fi ideală pentru grupul tău, simțind nevoia de o zi relaxantă înainte de evenimentul cel mare.

14. Organizații de Caritate

© Picky Wallpapers

Preț estimativ: GRATUIT

Folosește-ți propria petrecere pentru a transforma lumea într-un loc mai bun decât așa cum l-ai găsit. Găzduiește un eveniment plin de compasiune, unde împreuna cu prietenii puteți dona pentru o organizație caritabilă aproape de inima miresei sau puteți contribui în mod voluntar la colectarea deșeurilor, plantarea pomilor, promovarea adoptării animalelor, dăruirea celor nevoiași, iar lista poate să continue la nesfârșit. Nimeni nu a devenit vreodată sărac oferind!

15. Citire de tarot

© Google.com

Preț estimativ: 50-100 lei / pers.

Dacă vrei să-ți surprinzi gașca cu ceva nemaiîntâlnit la petrecerea burlăcițelor, poate că o citire în cărțile de tarot despre trecut, prezent și viitor, împreună cu o sesiune de vindecare este activitatea ideală pentru grupul tău. Descoperă propria sursă de energie interioară și află care-ți sunt superputerile. Nu lua totul prea în serios și amintește-ți că este doar o activitate distractivă alături de cei dragi ție.

16. Angajează un Bucătar Fierbinte

© Google.com

Preț estimativ: 100-200 lei / pers.

Trecem direct la subiect: invită un bucătar iscusit și chipeș să gătească mâncărurile favorite ale burlăcițelor, poate chiar și un deșert. Poți organiza o astfel de activitate acasă la tine sau la una dintre prietenele tale, într-un mediu plăcut, confortabil și liniștitor. Asigură-te că fetele sunt atât cu ochii pe bucătar dar și pe preparate. Niciodată nu este prea târziu să descoperi arta gătitului.

17. Curs de Gătit

© Google.com

Preț estimativ: 100-200 lei / pers.

Dacă una sau mai multe dintre fetele tale au o pasiune pentru bucătărie, invită-le la un curs de gătit, mediu în care veți învăța dar și prepara mâncăruri delicioase, cu care vă puteți răsfață și laudă de acum înainte. Adaugă aceasta abilitate pe lista burlăcițelor, iar în scurt timp vor avea toți bărbații la picioarele lor.

Vrei un cigar bar?

© Alin Chiriac Fotograf de Nunta

CIGAR BAR / BAR TOBACCO

Cigar bar exclusivist, cu un aer vintage, desprins din anii trecuți și o colecție fină de trabucuri, țigări de foi, cognac, ciocolată, bomboane de cafea și multe alte bunătăți pentru momentul de răsfăț al domnilor, cât și al doamnelor îndeajuns de curajoase.

18. Picnic în Natură

© Yuriy Koloskov

Preț estimativ: 50-100 lei / pers.

O ieșire cu fetele este exact ceea ce ai nevoie! Alegeți o locație ideală, (lângă un lac, într-o pădure sau departe de agitația din oraș), pregătiți gusturile voastre favorite, boluri cu fructe, produse de patiserie proaspete și “câteva” sticle de vin sau șampanie rece. De asemenea, nu ar strica să ai la îndemână și o listă de jocuri pentru un plus de divertisment, poate și un entuziast al chitarei pentru o oră sau două. Folosește-ți imaginația!

19. La Plajă

© Pinterest.com

Preț estimativ: 50-150 lei / pers.

A spus cineva, gagici pe plaja? Un bronz ciocolatiu, cocktailuri delicioase, muzica buna și un vibe relaxant, cum ar putea burlacitele sa te refuze? Poți de asemenea sa impui un cod vestimentar cum ar fi costumele de baie de aceeași culoare, personalizate cu mesaje ce știm deja că vor da bine la sutele de selfie-uri din ziua petrecerii.

20. Petrecere la Piscină

© Maksim Antonov

Preț estimativ: 50-100 lei / pers.

Cea mai isteață modalitate de a organiza o întrunire restrânsă și distractivă? Scoate-ți toată gașca afara! Mai exact la piscină. Vei avea suficient timp pentru bronzul după care tânjești, diverse jocuri distractive, poate chiar și un grătar. Vei fi înconjurată de oameni minunați și nimic altceva nu ar trebui să mai conteze.

21. Petrecere pe Vapor

© Celestus

Arcturus-yachts.ro: 300€ – 5h/10 pers

Dacă-ți dorești să organizezi o petrecere a burlăcițelor unică și exclusivistă, această idee poate fi pentru tine. Și nu, nu trebuie să fii bogată, pentru a-ți permite o astfel de experiență. Un bronz în largul mării, pe un vapor alături de fetele tale favorite, jocuri și activități distractive, împărtășirea zâmbetelor dar și a secretelor. ATENȚIE: Această aventură vă poate deschide apetitul pentru nou și necunoscut.

HEY! Nu crezi că pe lângă toate aceste idei minunate, ceva îți lipsește? Nu uita că poți și ar trebui să angajezi un fotograf profesionist la o astfel de activitate, pentru a surprinde o poveste memorabilă, alături de tine și gagicile tale.

BONUS: 10 Idei Pentru Petrecerea Burlacilor

© Farkhad Valeev

Avem pregătită o lista și pentru petrecerea burlacilor, idei selectate și dedicate în mod special bărbaților, însă fetelor nu le sunt interzise următoarele activități:

  ● O seară de poker
  ● Un joc de paintball
  ● În pădure la o cabană
  ● Sărituri cu parașuta
  ● Cu cortul la munte
  ● Scuba diving
  ● Balon cu aer cald
  ● Relaxare la pescuit
  ● Drinking games
  ● Escape room

Orice informație pe care o cauți despre organizarea evenimentului tău, se afla pe blogul Valov. Știm că nu este ușor, iar de aceea suntem aici să-ți oferim o mână de ajutor!

Tu ce alte idei creative ai găsit pentru petrecerea burlăcițelor sau a burlacilor?

SERVICII EVENIMENTE

Evenimentul Tău Contează. Fă Gălăgie!

Ieși în evidență cu cele peste 14 servicii oferite de Echipa Valov.

Echipa Valov

EDITOR-IN-CHEF
Iubim evenimentele organizate cu atenție la detalii și îți oferim toate cunoștințele noastre, cumulate in cei peste 12 ani de activitate și informații utile într-un singur blog.
Caută

Inscrie-te la Newsletter

Solicită ofertă

Adaugă un serviciu