Caută
Close this search box.

20 Idei de Mărturii Nuntă și Botez Unice cu Preț Accesibil

Distribuie:

Lipsește-te de orele întregi de căutări pe internet, în speranța de a găsi mărturia perfectă! Echipa Valov îți pune la dispoziție o listă cu cele mai unice idei de mărturii pentru nuntă și botez, prețuri aproximative pentru valoarea acestora, dar și link-uri către produsele listate.

Am stors întreg internetul pentru tine și iată ceea ce am găsit:

Mărturii Fizice:

Cactuși și Plante în Ghiveci

Cu toții suntem iubitori ai naturii, iar de aceea poți oferi cadou invitaților tăi, mărturii din plante suculente sau mini cactuși. Acestea sunt adorabile și foarte ușor de îngrijit, iar oaspeții le pot lua acasă pentru a-și completă locuința pentru un plus de simplitate și modestie.

Preț: 25 lei/buc – Produs Valov: 0746.600.600

Cabina Foto sau Oglinda Magica

Fotografiile instante la oglinda sau cabina foto sunt cele mai esentiale mărturii de nuntă sau botez, acestea fiind ușor de realizat, distractive și interactive, cu posibilitatea de a printa fotografii nelimitate, oferite cu plicuri personalizate și magneți de frigider.

Preț total: 250-350€  – Cabina Foto / 350-450€ – Oglinda Foto

Trofeu cu Numele Invitaților

Această mărturie de nuntă sau botez, numită și trofeul invitaților, este o modalitate unică de a oferi celor apropiați o amintire pe care o vor prețui de acum înainte. Pentru ca aceasta să aibă un efect maxim, îți dorești să o personalizezi cu numele invitaților și nu cu numele vostru.

Preț: 10 lei/buc – Produs Valov: 0746.600.600

Pixuri sau Stilouri Personalizate

În România pixurile personalizate pot începe cu prețuri de 2 lei bucata, diverse modele și culori, dar dacă dorești neapărat modelul din imagine, acesta poate fi achiziționat pe Etsy.com la prețul de 6 lei bucata sau chiar mai ieftin cu o comandă de peste 100 de bucăți.

Preț bucată: 6 lei – Link produs: Etsy.com

Desfăcătoare de Sticle

Un desfacator de sticle în plus poate fi mereu la îndemână, iar cu un aspect ce va completa ziua evenimentului tău, invitații se pot bucura de această mărturie pentru propriile lor băuturi de la eveniment dar și acasă pentru a-și reaminti de ziua sărbătorită alături de tine.

Preț bucată: 2 lei – Link produs: Aliexpress.com

Mărturii de Săpun

Iată o mărturie frumoasă și unică de săpun natural, realizat manual pentru ocazii speciale. Cadourile simple sunt întotdeauna la modă și vă puteți încânta invitații cu idei originale.

Preț: 5 lei / 50gr – Produs Valov: 0746.600.600

Mini Ramă Foto

De ce să nu oferi invitaților tăi o mărturie de tip mini ramă? Acestea pot fi oferite cu mesaje personale, motivaționale, complimente și tot așa mai departe, iar la final de eveniment le pot lua acasă, fie pentru a le insera o fotografie personală sau de a le prețui exact așa cum le-ai oferit.

Preț bucată: 5 lei – Link produs: Weddingstar.eu

Mărturii Simbolice:

Sticluțe Baloane de Săpun

Amintește tuturor de copilărie și pune un zâmbet pe fața fiecărui invitat cu mărturiile din sticluțe cu baloane de săpun, potrivite atât pentru nuntă cât și botez. Te asigur că oaspeții tăi se vor bucura de acest accesoriu fabulos, pe parcursul întregului eveniment.

Preț bucată: 2 lei – Link produs: Weddingstar.eu

Complimente cu Magneți

Un tablou de complimente este jocul de care nunta ta are nevoie. Oferă invitaților ocazia de a surprinde pe cineva drag, de a impresiona şi sentimentul de a oferi cuiva fericirea, printr-un simplu zâmbet, dar și cu ajutorul complimentului potrivit, pe care oaspeții îl pot păstra ca amintire cu ajutorul magneților de frigider.

Preț total: 200 euro – Link produs: Valov.ro

Semințe de Flori Sălbatice

Lasă dragostea să crească cu ajutorul mărturiilor neașteptate pentru invitații tăi și de a le aminti cât de relaxantă este viața din afara orașului. Dacă respectă instrucțiunile simple tipărite pe fiecare card, aceștia pot cultiva flori sălbatice minunate în propria lor casă.

Preț: 5 lei/buc – Produs Valov: 0746.600.600

Odorizant de Mașină

Tocmai ce am găsit aceste odorizante de mașină și a trebuit să le includ pe lista. Prețul este mai mare decât unii dintre noi ne permitem, însă sunt micuțe, adorabile, frumos mirositoare și foarte utile pentru invitații tăi. Eu aș prețui o astfel de mărturie și nu aș dori să mai scap de ea.

Preț bucată: 9 lei – Link produs: Aliexpress.com

Eprubete cu Ceai sau Sare de Baie

Acest tip de mărturie este foarte simplu de făcut: cumperi eprubete goale cu 2 lei bucata, printezi câteva etichete la pim, le umpli în mai puțin de o ora cu ceai sau sare de baie pe care le găsești în aproape orice supermarket, cu un 1 leu în plus pentru fiecare mărturie, sau poți plăti prețul dublu (6 lei), pentru a le achiziționa gata făcute. Decizia îți aparține.

Preț: 8 lei/buc – Produs Valov: 0746.600.600

Lumânări Fermecătoare

Oferă invitaților tăi o mărturie ce radiază liniște, căldură și confort cu ajutorul lumânărilor fermecătoare în suporturi personalizate din lemn, pentru ca fiecare dintre oaspeții tăi să se simtă cu un pas mai aproape de natură și liniștea interioară.

Preț: 12 lei/buc – Produs Valov: 0746.600.600

Semn de Carte

O altă idee unică este să oferi drept mărturie, semne de carte deosebite de care invitații tăi se pot bucura și pentru a-i încuraja pe aceștia să redescopere plăcerea și relaxarea unei lecturi pe cinste.

Preț: 5 lei/buc – Produs Valov: 0746.600.600

Potcoavă norocoasă

Arată invitaților tăi cât de norocoși vă simțiți să împărtășiți bucuria evenimentului împreună și oferă-le drept mărturie un simbol clasic al norocului. Acest accesoriu are un preț accesibil și poate contribui minunat pentru evenimentele rustice sau cu tematică a naturii și nu numai.

Preț bucată: 2 lei – Link produs: Etsy.com

Mărturii Delicioase:

Mix de Ciocolată

Cine nu iubește ciocolata? Și mai ales un astfel de mix de praline unic și incredibil de aspectuos dar și foarte delicios! Fă-ți invitații să se simtă apreciați și trimite-i acasă cu gustul fericirii pe buzele acestora!

Preț: 20 lei/buc – Produs Valov: 0746.600.600

Dulciuri în ambalaje #1

Îți propunem aceste cutiuțe absolut adorabile cu posibilitatea de a le umple cu bunătățile tale favorite sau poate chiar un cadou in miniatură.

Preț bucată: 1 leu – Link produs: Aliexpress.com

Dulciuri în ambalaje #2

Aceasta este o variantă mai simplă a ambalajelor pentru mărturii, din hârtie, cu inimioare strălucitoare și sigiliu pentru tot ceea ce-ți dorești să ascunzi în interior. Pentru un efect surprinzător poți introduce și diverse complimente la întâmplare pentru a-ti arată aprecierea.

Preț bucată: 1 leu – Link produs: Aliexpress.com

Acadele pe Băț

O astfel de mărturie sau favor de nuntă este ideală, având posibilitatea de a găsi în orice magazin diverse arome și nuanțe potrivite în tema nunții tale, le poți realiza chiar tu sau poți cumpără aceste acadele de pe etsy.com cu plante comestibile în diverse forme, gusturi și culori.

Preț: 10 lei/buc – Produs Valov: 0746.600.600

Miere sau Gem

Mărturiile cu miere sau gem, fie pentru nuntă sau botez sunt un simbol tradițional al României, acestea fiind foarte ușor apreciate de toți oaspeții prezenți la evenimentul tău și pot fi achiziționate cu ușurință de la unele magazine locale.

Preț: 12 lei / 40ml – Produs Valov: 0746.600.600

Boabe de Cafea în Ambalaj Personalizat

Mărturiile cu boabe de cafea sunt de-a dreptul o idee surprinzătoare. Cu toții iubim gustul, mirosul și în mod special locul în care cafeaua ne trimite gândul, de fiecare dată atunci când o servim. De altfel acestea sunt cu mult mai ieftine dacă reușești să le faci chiar tu!

Preț: 10 lei/buc – Produs Valov: 0746.600.600

Concluzie:

Investește în mărturiile ce se încadrează în bugetul tău! Sunt o mulțime de opțiuni, iar doar pentru că vei plăti 10 lei în loc de 5 lei pentru o mărturie de nuntă sau botez, asta nu-i va face în mod deosebit pe invitații tăi să te iubească mai mult.

Și sincer să fiu, nu va influența cu absolut nimic suma pe care aceștia o vor pune în plic, fiecare dintre noi când mergem la un eveniment ne setăm încă de acasă suma pe care suntem dispuși să o oferim. Doar în cazul în care te gândeai la acest lucru.

Nu în ultimul rând, oferă oaspeților tăi cel mai frumos cadou care nu te costă absolut 1 leu și anume timpul și compania ta.

Care este ideea ta favorită pentru o mărturie de nuntă sau botez?

SERVICII EVENIMENTE

Evenimentul Tău Contează. Fă Gălăgie!

Ieși în evidență cu cele peste 14 servicii oferite de Echipa Valov.

Echipa Valov

EDITOR-IN-CHEF
Iubim evenimentele organizate cu atenție la detalii și îți oferim toate cunoștințele noastre, cumulate in cei peste 12 ani de activitate și informații utile într-un singur blog.
Caută

Inscrie-te la Newsletter

Solicită ofertă

Adaugă un serviciu